fbpx

AdEngine.

Vår kunstige intelligens AdEngine tar kunnskapsbaserte beslutninger for å gi uslåelig treffsikkerhet. 

Hva er AdEngine?

Nurofy AS har en egenutviklet kunstig intelligens for annonsering som heter AdEngine. Ved hjelp av datainnsamling og maskinlæring vil den markedsføre på Facebook og Google for å treffe de riktige menneskene.

AdEngine er designet for å optimalisere annonseringsbudsjetter på tvers av ulike kanaler, slik at den får mest mulig ut av annonseringen og gir kvalitets-trafikk til lavest mulig pris. Den kombinerer data fra flere kilder for å ta kunnskapsbaserte og treffsikre beslutninger. Den har bevist høy treffsikkerhet og vil hjelpe deg i å nå dine mål på nett.

Hvordan jobber AdEngine?

Ved hjelp av maskinlæring analyseres kampanjeresultatene og kampanjen optimaliseres under kampanjeperioden. Denne gjør vår digitale markedsføring billigere, enklere og ikke minst mer treffsikker. Kort sagt: du får langt mer igjen for pengene du bruker på digital markedsføring.

AdEngine er et algoritmestyrt annonseringsverktøy styrt av kunstig intelligens som gjør en mengde operasjoner for å løse et dataproblem. Samtidig lærer systemet seg av tidligere og løpende resultater og blir stadig bedre og mer effektiv. AdEngine optimaliserer kampanjene på målgrupper og segment, og lærer derfor hvem kunden din er.

 

 

Hva er fordelen med å bruke AdEngine?

Ved å bruke kunstig intelligens til å analysere nettdata og optimalisere markedsføringen så låser du opp potensialet i din egen data. Dette gir uslåelige resultater og budskapet treffer akkurat dine kunder. Med spisset og målrettet annonsering kan AdEngine hjelp deg å lykkes på nett. Kontakt en av våre spesialister for å se hva denne teknologien kan gjøre for din bedrift. Nurofy har lang erfaring med alt fra store og små bedrifter innen A.I annonsering.

Hvordan oppnås de gode resultatene?

Ved hjelp av kunstig intelligens allokerer AdEngine budsjetter mellom kanaler internt og eksternt. Den justerer målgrupper og oppretter nye annonser basert på hva som gir best resultater underveis i kampanjen.

Ønsker du å vite mer?
Kontakt oss!

Ring oss eller bruk skjemaet nedenfor for å kontakte oss.