fbpx

AdPro.

AdPro er et skreddersydd system for eiendom- og boligannonsering som er eksklusiv for Proaktiv Eiendomsmegling AS. Nurofy kan utvikle integrerte annonseringssystem for bedrifter med unike behov.

Hva er AdPro?

AdPro for boligannonsering er skreddersydd og eksklusivt for Proaktiv Eiendomsmegling og løsningen kalles Protreff. 

Protreff er en av Norges mest komplette løsninger for digital boligannonsering og skiller seg ut med å bruke kunstig intelligens. Ved hjelp av maskinlæring og dedikerte landingssider så analyserer AdPro store mengder datainformasjon og faktorer for å finne riktige målgrupper til hver enkelt bolig. Systemet henter inn brukerdata fra Facebook og Google for å gi et nøyaktig datagrunnlag. 

Protreff ble utviklet og tatt i bruk tidlig våren 2016 og har blitt forbedret fortløpende. Ved hjelp av kunstig intelligens blir løsningen enda bedre hver 12. time. Målet med AdPro er ikke kun at annonsen skal bli sett, men også at brukeren laster ned prospekt for boligen. Løsningen er allerede brukt på tusenvis av boliger og har en vekst på 300 nye boliger hver måned. 

 

Nurofy kan skreddersy annonseringsteknologi for forskjellige bedrifter og næringer. Kontakt oss i dag for å høre hvilke muligheter som som finnes for din bedrift.

Kontakt oss!

Ring oss eller bruk skjemaet nedenfor for å kontakte oss.