fbpx

Boligvelger

 

I fire år har Nurofy annonser boliger for Proaktiv. Vår erfaring fra bolig bransjen har lagt grunnlaget for våre boligvelgere. Med en boligvelger fra Nurofy hjelper vi utbyggere selge nybygg raskere.
Se hvordan her!

Boligvelger selger nybygg raskere!

En god presentasjon av boligen er avgjørende for å fange kjøpers oppmerksomhet. Med en boligvelger fra Nurofy blir nybygg lett å kjøpe og utbygger får en god salgsstart på prosjektet.

Smart markedsføring

Med en rekke verktøy samler vi inn data fra nettside og boligvelger som gir oss verdifull innsikt i ulike målgrupper. Innsikten brukes aktivt i markedsføringen for å treffe de personene som er mest tilbøyelige til å kjøpe bolig i det aktuelle prosjektet.

Enkelt å bruke

Det er enkelt for megler å markere en bolig som reservert eller solgt, og det er lett å gjøre mindre endringer på tekst og bilder. Større endringer ordner vi.

Forbedringer

Forskjellige analyseverktøy gir nyttig informasjon som vi bruker til kontinuerlig forbedring av landingssider og boligvelger.

Google Optimize

Det er vanskelig å vite på forhånd hva som trigger brukere til å ta kontakt. Derfor bruker vi Google Optimize for å kunne implementere A/B testing av landingssiden og kontinuerlig gjøre forbedringer.

Hotjar

Hotjar er et verktøy som hjelper oss å forstå atferden til de besøkende og kan gi verdifull informasjon om kundene.

Google Analytics

Verktøyet hjelper oss å se hvordan brukeraktiviteten er på nettsiden. Den samler også inn verdifull data som brukes i markedsføringen.

Facebook Pixel

Ved hjelp av denne samler vi inn verdifull brukerdata for å maksimere effekten av alle kampanjer i Facebook.

Med en boligvelger fra Nurofy får du et komplett økosystem for salg av nybygg bestående av landingssider, boligvelger og markedsføring.

Noen referanser

Skjold Stall

Smestadåsen

Ta kontakt!

Så sørger vi for en god salgsstart