fbpx

Digital Annonsering.

Vi gir deg mest mulig ut av dine annonsekroner med målrettet og treffsikker Kunstig Intelligens drevet markedsføring.

Annonsering

Digital annonsering er en effektiv måte å annonsere på og en sikker vei til mer besøk og nye kunder. Vi tilbyr annonsering gjennom betalt søk, sosiale medier, display annonsering (delta og GDN) og in-app (Instagram, Snapchat).

Vi velger de annonsering plattformene som er best egnet til å nå dine forretningsmål og hjelper deg med å treffe den riktige målgruppen i de riktige kanalene til riktig tid med det riktige budskapet. I alle kampanjer, uavhengig av annonseringskanal, gjør vi løpende vurderinger og optimaliserer kampanjen kontinuerlig for at du skal få best igjen for pengene du putter i annonsering.

AdEngine

AdEngine er en egenutviklet kunstig intelligens som kan annonsere på Facebook og Google. Den jobber på tvers av kanalene for å optimalisere annonseringsbudsjettet. Den kombinerer data fra flere kilder for å ta treffsikre beslutninger og når kundene i riktig kanalene.

Ved hjelp av AdEngine analyseres kampanjeresultatene og kampanjen optimaliseres under kampanjeperioden. Denne gjør vår digitale markedsføring billigere, enklere og ikke minst mer treffsikker. Kort sagt: du får langt mer igjen for pengene du bruker på digital markedsføring.

 

Vi hjelper deg å Lykkes på nett

Vi hjelper deg gjerne med annonsering på følgende kanaler –>

Google Annonsering

Google tilbyr effektiv og lønnsom annonsering. Vi hjelper deg med søk-, banner-, mobil-, video og shopping kampanjer.

Facebook Annonsering

Facebook er den mest målrettede formen for annonsering og lar deg vise annonser til de personene som er riktige for bedriften din.

Instagram Annonsering

Instagram er en av de ledende sosiale media plattformer for bildebasert innhold og byr på god målretting og høyt engasjement.

Linkedin Annonsering

Linkedin gir en svært presis målretting og mulighet for å markedsføre mot beslutningstakeren som gjerne er ute etter tjenesten din bedrift tilbyr.

Programmatisk Annonsering

Programmatisk gjør det mulig å levere svært relevant og effektiv annonsering til de ønskede målgruppene.

Snapchat Annonsering

Snapchat gir deg mulighet til å nå et yngre publikum i tillegg til å engasjere på et mer personlig nivå (1 til 1).

Remarketing

Er et godt verktøy gjør det mulig å vise annonser mot brukere som har vært på websidene og vist interesse for tjenestene du tilbyr.

Google Shopping

Google Shopping gjør det mulig å markedsføre produktene dine ved å gi brukerne detaljert informasjon om hva du selger, før de har klikket på annonsen.

Performance Marketing

AdPro er en tjeneste som kontinuerlig optimaliserer kampanjene dine på tvers av kanaler for å oppnå de beste resultatene.

Vi hjelper deg med
Annonsering.

Ring oss eller bruk skjemaet nedenfor for å kontakte oss.