fbpx

Vi ser etter Utviklere

 

Ledige Stillinger – Full stack utvikler

Bruk søknadsskjema nederst

Lyst å kode i en av verdens første virtuelle markedsfører styrt av kunstig intelligens? 

Datadrevet markedsføring krever mer av markedssjefen, og langt fra alle har kunnskap og interesse for hva teknologien kan gjøre for veksten til selskapet. Markedsføring er den mest sentrale funksjonen til ett hvert selskap i vekst, og Nurofy har som mål å lansere internasjonalt en plattform for digital markedsføring som automatiserer og forenkler jobben til en digital markedsfører 
Det siste året har Nurofy vokst fra 3,5 ansatte til 13 ansatte, og omsetningen har langt mer enn doblet seg fra 3,6 mill. i 2017 til 8,2 mill. 
For å opprettholde farten på utviklingen trenger vi flere full stack utviklere. 

Nurofy Ads og ProTreff 

Nurofy sitt verktøy støtter markedsførere i sitt arbeid. Nurofy Ads heter tjenesten vi utvikler, og den skal automatisere den digitale distribusjonen slik at markedsførerne selv kan publisere og distribuere innhold. Nurofy Ads vil ved attribusjon styre både kanalvalg, gjennomføre A/B tester og flytte budsjettet mellom kanalene for å oppnå best mulig effekt ved å treffe riktig målgruppe. 
For noen år siden utviklet vi en slik tjeneste for en eiendomsmeglerAdPro kaller vi den, og den leverer overlegne resultater med tanke på konverteringer og omsetningshastighet.  
Vårt mål er klart – i løpet av 2020 skal vi lansere en plattform for digital markedsføring hvor bedriftene selv tar kontrollen på markedsføringen og drar nytte av kraften i kunstig intelligens. 

Kulturen vår 

Hos oss får du jobbe uavbrutt på et produkt i et godt miljø sammen med andre dyktige utviklere. I Media City sitter vi i åpent landskap, og det er kort vei for å spørre og diskutere ting som dukker opp. Det er rom for å gjøre feil, og vi er et team som heier på hverandre og jobber mot et felles mål.  
Det er flere andre spennende start-ups i lokalene, og stemningen er preget av mye entusiasme og positiv energi. 
Det er kun to damer i bedriften, og vi vil gjerne har flere!

 

Hvem er du?  

Vi søker en utvikler som er opptatt av godt kodehåndverk og lidenskap for å jobbe med teknologi. Du kan jobbe godt sammen i team og bidra i diskusjoner rundt arkitektur og løsninger på utfordringer vi sammen skal løse. Det vi jobber mest med for tiden er .NET Core, Go og Svelte, men erfaring innenfor disse spesifikke språkene og rammeverkene er ikke et krav. Vi bruker Azure og har kontinuerlig leveranse gjennom Azure DevOps.

 

Hva vi tilbyr?

=

Muligheten til å jobbe med ett produkt over lang tid

=

Konkurransedyktig lønn

=

Hyggelige folk i et avslappet miljø

=

Flotte lokaler i Media City Bergen

=

OTP

=

Blåturer og litt annen moro

Søknadsskjema

Bruk skjema eller søk på soknad@nurofy.no