fbpx

Vi ser etter Webutviklere.

Vil du være med å lage verdens første Virtuelle Markedsfører?

Vi søker

Nurofy jobber med de mest avanserte teknologiene for å lage verdens første virtuelle digitale markedsfører styrt av AI. Vi har et dedikert utvikler-team som jobber på tvers av kanaler og programmeringsspråk. 

Vi har utviklet AdEngine og AdPro som er et algoritmestyrt annonseringsverktøy som kombinerer data fra ulike kilder for å lage målrettet og treffsikker annonsering. Som utvikler i Nurofy jobber du med fremtidsrettede teknologier og lager et disruptivt produkt som vil endre fremtidens markedsføring.

Bli med i et voksende utviklermiljø i en ung bedrift med internasjonale ambisjoner. Nurofy ansetter flere utviklere i 2019. Vi danner et utviklermiljø med høy kompetanse og god kjemi. 

Vi ser etter fullstack-utviklere som har lidenskap for teknologier, godt kodehåndverk og jobber fleksibelt i team.

 

Hva vi tilbyr deg som utvikler:

Du vil kunne være med å påvirke nye valg av teknologistack. Som en del av vårt utviklerteam skal Nurofy levere de beste løsningene innen digital markedsføring. Eksempelvis integrasjoner inn mot sosiale medier, søkeord- og bannerannonser samt programmatisk annonsering.

Du vil bli med i et ungt og sosialt miljø med høy kompetanse. 

 

Hva skal være med i søknaden?

Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat eller skriv en paragraf om hvorfor du søker og legg ved CV. Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende.

Søk nå på: soknad@nurofy.no eller bruk skjemaet nedenfor.

Teknologier

– C#/.NET
– Azure Machine Learning
– Microsoft SQL Server
– Azure Cosmos Database
– .NET Core 2
– React+Redux
– Typescript+Typestyle