fbpx

Vi ser etter Webutvikler

 

Ledige Stillinger – Webutvikler

Bruk søknadsskjema nederst

Lyst å være webutvikler og SEO-ekspert?

Datadrevet markedsføring krever mer av markedssjefen, og langt fra alle har kunnskap og interesse for hva teknologien kan gjøre for veksten til selskapet. Markedsføring er den mest sentrale funksjonen til ett hvert selskap i vekst, og Nurofy har som mål å lansere internasjonalt en virtuell markedsfører styrt av AI. Vi har et dedikert utvikler-team som jobber på tvers av kanaler og programmeringsspråk for å utvikle tjenesten, men vi trenger også forsterkninger innen webutvikling. 

Det siste året har Nurofy vokst fra 3,5 ansatte til 13 ansatte, og omsetningen har langt mer enn doblet seg fra 3,6 mill. i 2017 til 8,2 mill. 

For å opprettholde farten i selskapet trenger vi en webutvikler.

Nurofy Ads og ProTreff 

Nurofy sitt verktøy støtter markedsførere i sitt arbeid. Nurofy Ads heter tjenesten vi utvikler, og den skal automatisere den digitale distribusjonen slik at markedsførerne selv kan publisere og distribuere innhold. Nurofy Ads vil ved attribusjon styre både kanalvalg, gjennomføre A/B tester og flytte budsjettet mellom kanalene for å oppnå best mulig effekt ved å treffe riktig målgruppe. Med kunstig intelligens er dette mulig. 

For noen år siden utviklet vi en slik tjeneste for en eiendomsmegler. AdPro kaller vi den, og den leverer overlegne resultater med tanke på konverteringer og omsetningshastighet.  

Vårt mål er klart – i løpet av 2020 skal vi lansere en virtuell digital markedsfører hvor bedriftene selv kobler seg på tjenesten og drar nytte av kraften i kunstig intelligens.

 

Kulturen vår 

Hos oss får du jobbmed fremoverlente kunder som bruker teknologi for å vokse. Markedskampanjene vi har distribuert for kundene våre har gitt høy ROI, og det er så langt ingen kunder som har forlatt oss. 

Nurofy består foreløpig av syv dyktige utvikleresamt salg og administrasjon. I Media City sitter vi i åpent landskap, og det er kort vei for å spørre og diskutere ting som dukker opp. Det er rom for å gjøre feil, og vi er et team som heier på hverandre og jobber mot et felles mål.  

Det er flere andre spennende start-ups i lokalene så stemningen er veldig god med mye entusiasme og positiv energi. 

Det er kun to damer i bedriften, og vi vil gjerne har flere!

 

Om stillingen

Som en del av vårt team skal du bidra til at Nurofy leverer de beste løsningene innen digital markedsføring. Eksempelvis integrasjoner inn mot sosiale medier, søkeord- og bannerannonser, samt programmatisk annonsering.

 

Hva vi tilbyr?

=

Muligheten til å jobbe med ett produkt over lang tid

=

Konkurransedyktig lønn

=

Hyggelige folk i et avslappet miljø

=

Flotte lokaler i Media City Bergen

=

OTP

=

Blåturer og litt annen moro

Søknadsskjema

Bruk skjema eller søk på soknad@nurofy.no