fbpx

Nurofy Ads

 

Markedsførings-robot

Enklere og mer tilgjengelig

Live-rapportering

Hvordan bruke media budsjetter

Hva er Nurofy Ads

Nurofy Ads blir en av verdens første markedsførings roboter. I 2020 blir tjenesten klar for at bedrifter selv kobler seg på og har tilgang til den råeste teknologien for distribusjon av kampanjer. Parallelt med utvikling av roboten leverer Nurofy tjenester som et vanlig digitalt byrå, men med dypere kunnskap og forståelse av teknologi.

Stol på dataene!

Med innebygd maskinlæring vil Nurofy Ads samle inn data kontinuerlig og optimaliserer på denne. Det betyr at anbefalingene fra roboten vil være i sanntid, og ikke basert på tall fra tidligere kampanjer og statistikker fra i fjor.

God datastruktur gir grunnlag for vekst

Kundene våre er framoverlente og ser verdien og veksten som data og ny teknologi skaper. Det gir dem et konkurransefortrinn både i eksisterende og nye markeder.

Strukturering av data for å vise de forestillingen som er mest relevant for hvert menneske.

Det finnes mange ulike type boliger i forskjellige prisklasser. Strukturering av data for å eksponere mennesker for de riktige boligene er viktig.

For å nå ut til de riktige menneskene for promotering av å studere utenlands er data utrolig viktig. En god struktur på innsamling og hvordan data skal brukes er avgjørende for å treffe disse menneskene.

Tilgang til hele verden

Markedsføringsroboten blir mer enn et mediebyrå. Den blir også en Demand Side Platform (DSP). All programmatisk annonsering skjer via en børs for kjøp og salg av annonser og annonseplasser. Nurofy har et tungt utviklermiljø og har, som kanskje eneste norske bedrift, fått tillatelse til å koble seg direkte på Google Ad Exchange. Google Ad Exchange er verdens største plattform for programmatisk kjøp og salg, og ingen kommer utenom plattformen når de kjører store markedskampanjer.

Kompleksiteten forsvinner

Med Nurofy Ads fjernes kompleksiteten i digital distribusjon. Tjenesten gjør mediekjøpene transparente, oversiktlige og rimeligere.

Mer visning for pengene

Ved å koble oss direkte til Google Ad Exchange unngår vi flere teknologi avgifter, og denne besparelsen kommer kundene til gode. Internasjonale bedrifter kan i løpet av 2020 annonsere på nettaviser i hele verden direkte fra sin egen datamaskin. Også i Norge er nettavisene tilgjengelig gjennom DSPen.

Klar for å starte din annonsering?
Ta kontakt idag