fbpx

Om Oss

Selskap fra Bergen som tilbyr treffsikker digital markedsføring med kunstig intelligens.

Digital Markedsføring med AI

Nurofy er et Tech-selskap lokalisert i Media City, Bergen. Vi leverer egenutviklede annonseringstjenester styrt av kunstig intelligens. Tjenestene vi leverer er AdEngine som er et annonseringsverktøy for B2B og B2C markedet. AdPro er et skreddersydd annonseringsverktøy for boligsalg levert til Proaktiv Eiendomsmegling.

Tjenestene våre tar kontinuerlig kunnskapsbaserte beslutninger for å levere annonser til de rette menneskene. Tjenestene jobber på tvers av Facebook og Google og prioriterer de kanalene som gjør dine annonser mest treffsikre. Ved hjelp av maskinlæring gjør tjenestene våre kontinuerlige justeringer på annonser og lærer seg programmatisk å være den beste markedsføreren for din bedrift.

 

AdEngine

Digital Markedsføring er en tidkrevende og kompleks prosess. Vår løsning AdEngine forenkler og automatiserer denne prosessen.
Ved hjelp av maskinlæring analyseres kampanjeresultatene og kampanjen optimaliseres kontinuerlig under kampanjeperioden. AdEngine justerer kanaler, målgrupper og allokerer budsjetter etter hva som gir best resultat underveis i kampanjen. AdEngine jobber over tid med brukerdata fra ulike plattformer for å finne den riktige målgruppen til den beste prisen.

AdPro

AdPro er en skreddersydd tjeneste for annonsering av boliger levert til Proaktiv Eienomsmegling. Ved hjelp av kunstig intelligens automatiseres prosesser man vanligvis har måttet gjøre manuelt. Tjenesten automatiserer opprettelsen av kampanjer på Facebook og Google, den optimaliserer kampanjene kontinuerlig og leverer personalisert innhold. Dette bidrar til at Proaktiv kan oppnå 8.8 ganger flere konverteringer enn en tradisjonell annonseringskampanje i sosiale medier, til samme kostnad.

Vi hjelper deg!

Ring oss eller bruk skjemaet nedenfor for å kontakte oss.