fbpx

Om Oss.

Om Nurofy

Det var i 2015 det startet. Joachim R. Tvedt hadde lagt merke til at boligannonser kunne annonseres smartere ved å ta i bruk mer av dataen som var tilgjengelig. I eiendomsbransjen ble det fokusert mer på megleren enn på selve boligen, og han så det var mulig å annonsere mer målrettet og få flere nedlastinger av prospekter. Proaktiv syntes idéen virket interessant og de tok sjansen på å prøve denne nye teknologien ut på et par boliger. Det viste seg å fungere som forventet og et samarbeid ble inngått.

Etter hvert var det mange annonser som skulle ut, og ofte på samme tid, og helst i helgene. For å få mer fri i helgene begynte Joachim å se på muligheten for å automatisere publiseringen, og over tid ble det bygget et komplett system hvor annonsering og markedsføring henger tett sammen. Tjenesten kalles ProTreff, og den ble stadig bygget ut med nye funksjoner. Maskin læring ble integrert i tjenesten og med dette fikk Proaktiv et kraftig verktøy som gir flere nedlastinger og raskere omsetning av boligene.

Tjenesten fungerte godt og ga mye bedre resultater enn det Proaktiv hadde hatt tidligere. Neste steg ble naturlig nok å se på om et lignende system kunne bygges for alle andre bransjer, og gjøre det skalerbart. Mange dyktige utviklere har kommet til teamet det siste året, noe som har vært nødvendig for å opprettholde fart og ligge i tet i teknologiutviklingen. 

Berlin er Europas tech hovedstad. Våren 2019 deltok vi på noen samlinger der blant annet for å se etter flere utviklere og et mulig utenlandskontor. Det vi så sammenlignet med andre tech-selskaper som jobber med lignende løsninger, var at Nurofy ligger langt fremme i kappløpet. Nord-Europa er kjent for å utvikle og ta i bruk ny teknologi tidlig, og det gir oss en viss «kred» i markedet.

I dag har Nurofy 13 ansatte, mot bare 4 i 2018. Omsetningen har mer doblet seg fra 2017 til 2018 (8,3 mill), og den gode veksten har fortsatt i 2019. I løpet av 2020 vil Nurofy Ads være klar for selvbetjening og internasjonal lansering. 

Vår visjon er å utvikle verdens første digitale markedsføringsrobot. 

Vi hjelper deg!

Ring oss eller bruk skjemaet nedenfor for å kontakte oss.