fbpx

Performance Marketing.

Vår kunstige intelligens jobber døgnet rundt for å gi dine kampanjer de beste resultatene.

Hva er Performance Marketing?

Performance Marketing handler om å optimalisere markedsføringen basert på spesifikke målgrupper og mål. Formålet er å bruke resultater underveis i kampanjer til å lage bedre målretting og treffe bedre i annonseringen.

Enkelt forklart handler Performance Marketing om å passe på at markedsføringskampanjene treffer sine tiltenkte målgrupper i kampanjeperioden. Markedsføring i dag er en dynamisk prosess hvor verden endrer seg stadig, og det er derfor viktig at markedsføringskampanjer justerer seg i takt med omgivelsene.

Performance marketing justerer kampanjen basert på resultater, tilbakemeldinger og datainformasjon. Denne informasjonen kan være at kampanjen treffer bedre på enkelte segmenter, geografiske lokasjoner, bud, kanaler o.l.  Deretter blir kampanjene optimalisert mot de som responderer best eller konventerer. En performance marketer jobber med å lage så treffsikker annonsering som mulig slik at den treffer spesifikke brukere med skreddersydd budskap. Dette er en kontinuerlig prosess hvor optimaliseringer og budsjettjusteringer gjøres underveis og annonser A/B testes mot hverandre.

Hvordan jobber Nurofy med Performance marketing?

Nurofys kunstige intelligens gjør automatisk performance marketing på dine kampanjer. Den gjør kontinuerlige justeringer basert på data og analyserer resultater fra tidligere og nåværende kampanjer. AdEngine er et læringssystem og blir stadig bedre til å lære seg hvem kunden din er og hvordan nå dem. Den analyserer ulike datakilder og tar mikroeksperimenter for å gi deg mest mulig igjen for markedsføringsbudsjettet.

Med AdEngine får du en digital Performance marketer som jobber 24/7 for å optimalisere hver eneste kampanje. Dette gir både bedre resultater samtidig som det frigjør ressurser til andre formål.

Kontakt oss i dag og få en A.I. drevet digital performance marketer.

Vi hjelper deg med
Performance Marketing.

Ring oss eller bruk skjemaet nedenfor for å kontakte oss.