fbpx

Proaktiv Gruppen AS

Skreddersydd annonsering med Protreff.

Nurofy har et langt samarbeid med Proaktiv Eiendomsmegling innen digital annonsering. Vi har jobbet for å gi Proaktiv et unikt fortrinn i deres digitale annonsering av boliger. 

Nurofy har utviklet og skreddersydd annonseringsplattformen «AdPro» for Proaktiv Eiendomsmegling og det er Norges mest komplette løsning for boligannonsering. Proaktiv har eksklusiv rett på bruk av AdPro-plattformen for Eiendomsannonsering i Norge. AdPro er basert på vår egenutviklede Kunstige Intelligens og kalles Protreff av Proaktiv. 

 

Protreff ble utviklet og tatt i bruk tidlig våren 2016. Teknologien har blitt forbedret og videreutviklet for å levere stadig mer treffsikker annonsering. Protreff annonserer i Google og Facebook og fører trafikken til dedikerte landingssider med tilpasset innhold. Protreff analyserer en rekke faktorer for boligen: Størrelse/areal, område, boligtype, antall soverom og datainformasjon basert på sporinger. Alt i alt treffer annonsene  bedre i målgruppen enn annen markedsføring. Systemet blir stadig bedre og oppdaterer seg selv med ny kunnskap hver 12 time.

Målet med Protreff er riktig annonsering, mange nedlastinger av prospekt og rask omsetning av boligen.

Hvor effektiv er denne løsningen?

  1. Protreff gir 3-5 ganger så mange visninger for boligen enn en vanlig annonse i sosial media, for samme kostnad.

    2. I tillegg vil hver visning av eiendommen øke konverteringsfrekvensen mellom 80-160% sammenlignet med landingssider som ikke har personalisert innhold.

Resultatet er at med Protreff er konverteringseffekten 8.8 ganger høyere enn en tradisjonell sosial media annonse.  Skal du selge bolig? Da bør du bruke Proaktiv og Protreff!

«Kort oppsummert øker Protreff sannsynligheten for at du treffer den viktigste kjøperen – nemlig den som setter størst pris på din bolig» Vibeke Stavenes – daglig leder Proaktiv Gruppen AS.

Les mer om løsningen her: https://proaktiv.no/om-oss/blogg/protreff-var-unike-digitale-markedsforing 

Kontakt oss!

Ring oss på +47 916 14 161 eller bruk skjemaet nedenfor for å kontakte oss.