fbpx

Selger du nybygg raskt nok?

Før jul satt Nurofy opp en boligvelger for RIIS Bygg sitt prosjekt på Smestadåsen som ligger utenfor Lillestrøm. Prosjektet består av 25 eksklusive eneboliger i høy prisklasse, og første salgsdag signerte de fire hus!

Hensikten med boligvelgeren er å gjøre det lettere for kjøper å velge sin nye enebolig, og på den måten selge prosjektet raskere. De fleste av oss foretrekker å kjøpe fremfor å bli solgt til, og det vi trenger når vi kontakter megleren er at han eller hun bekrefter valget vi har tatt. Med all informasjon samlet på et sted finner kjøper informasjonen han trenger for å ta en beslutning. På landingssiden kan man enkelt se hvert hus i prosjektet, finne pris, se romløsning og lære om alt området har å by på.

Salgsstart var 10. februar, men vi startet annonseringen 20. desember. Allerede før salgsstart hadde annonsekampanjene drevet inn over 150 interesserte som megleren kunne begynne å jobbe med, og derfor klarte RIIS Bygg å signere fire boliger første dag!

Med en dedikert side for prosjektet i Smedstadåsen får man kjøpers fulle oppmerksomhet. Nurofy er eksperter på teknologi, og det er nettopp smart utnyttelse av denne som gir de gode resultatene. Sporinger og cookies gir masse god data som gjør at vi kan spisse annonseringen mot de menneskene som er mest tilbøyelig til å kjøpe en bolig i akkurat det området til den prisen. Boligvelgeren gir utbygger et komplett økosystem for annonsering som driver inn henvendelser.

Hvis du har et nybygg som snart skal ut for salg, eller ett som selger litt tregt, så kan vi hjelpe!

Vil du vite mer om hva vi holde på med?