fbpx

Webanalyse.

Ta beslutninger basert på data, ikke synsing og magefølelser.

Forstå de besøkende

Webanalyse gir svært verdifull innsikt i trafikk og adferd på en webside, vi måler kontinuerlig hvordan markedsføring virker og bruker kunnskapen vi oppnår til å gjøre løpende justeringer i kampanjer for å maksimere effekten av markedsføringen og ROI.

Verktøyene vi bruker

Google Analytics – et svært kraftig, gratis analyseverktøy levert av Google. Verktøyet samler data og statistikk over blant annet de som besøker nettstedet ditt og hva besøkende gjør på nettstedet ditt.
Det eneste som kreves for å komme i gang er å ha en Google Analytics konto og et script installert på nettstedet ditt. Vi hjelper deg gjerne å komme i gang.

Google Tag Manager – et et gratis verktøy som gjør det enkelt å legge til- og oppdatere sporingskoder og tagger på nettstedet ditt uten at man må endre på koden på nettstedet.

Facebook Pixel – er et analyseverktøy som lar markedsføreren måle effektiviteten av en markedsføringskampanje ved å forstå handlingene folk utfører på nettstedet. Man kan bruke pikseldata til å sørge for at annonsene blir vist til de riktige personene, øke salget og måle resultatene til markedsføringskampanjene.

Hotjar – er et verktøy som viser brukeradferd på nettstedet ditt. Det gir verdifull, visuell innsikt i hvordan besøkende bruker nettstedet, noe som gjør at man enklere kan avdekke UX problemer. Man får tilgang på heatmaps, brukersesjoner blir tatt opp, man kan også opprette spørreundersøkelse på nettstedet og mye mer.

Vi hjelper deg med
Webanalyse.

Ring oss eller bruk skjemaet nedenfor for å kontakte oss.